Despre noi

Suntem o echipa de dj, mc si entertaineri specializati in realizarea evenimentelor private si business din Timisoara. Dinamismul, experienta precum si devotamentul sunt elemente care ne caracterizeaza munca pe care o depunem la fiecare eveniment. Cunostintele si experienta dobandite de-a-lungul timpului ne ajuta sa satisfacem dorintele tuturor clientilor prin calitatea serviciilor oferite de echipa noastra, dispunand de suportul juridic necesar pentru desfasurarea activitatilor specifice.

"ORICE EVENIMENT INSEAMNA MAI MULT PENTRU NOI ATUNCI CAND ESTE IMPORTANT PENTRU TINE!"

Sonorizari Evenimente si Petreceri

Muzica este principalul ingredient pentru a crea atmosfera potrivită în astfel de ocazii. Sarbatorirea unui eveniment special implica muzica si sonorizarea de calitate superioara.

In ajutorul dumneavoastra sosim noi oferindu-va o ambianta sonora adecvata evenimentului sarbatorit (nunti, botezuri, cununii, aniversari, receptii, conferinte, seminarii, congrese, lansari de firme si produse, prezentari de moda, Craciun, Revelion, Halloween, Valentine’s Day, petreceri ale burlacilor, baluri, banchete, etc.)... Precum si o echipa de Dj/Mc personalizata pentru tipul evenimentului dvs. Dorim ca evenimentul dumneavoastra să fie unic, reflectandu-va stilul personal.

Vă vom ajuta să alegeţi muzica pe care doriţi să o auziţi şi vom răspunde solicitărilor invitaţilor chiar şi în timpul petrecerii. Indiferent ce muzică selectaţi, DJ-ul Dumneavoastră va avea la dispoziţie o bogată varietate de piese care vor satisface toate preferinţele muzicale şi segmentele de vârstă. Vom interacţiona cu invitaţii Dumneavoastră şi îi vom menţine pe ringul de dans răspunzându-le solicitărilor sau dedicaţiilor. Rezervati acum o echipa de Dj pentru evenimentul Dumneavoastra!

  • Personal autorizat
  • Echipamente profesionale
  • Experienta dovedita
"Lucrăm într-o perfectă colaborare cu fotograful, operatorul video şi personalul locaţiei pentru a ne asigura o perfectă sincronizare cu aceştia."

  • SmartDJ si pe Facebook... Like!

De acum ne puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook Vezi ultimele evenimente unde am fost prezenti!